Huh huh, oli meinaan aikamoinen tämä meidän viimelauantai. Kannuksen Koirakeskus kun järjesti mukavan pikkujoulu match shown. Harmi, että koiria ei niinkään ollut paljon, maxiaikuisissakin vain vajaa 10 koiraa.

Lukas oli alusta asti ihan toivoton tapaus. Viime päivien laiskuus taisi todellakin näkyä koiran käytöksessä: tuo ei ollut ollenkaan paikallaan ja kehäkäyttäytyminen oli ihan hirveää. Tosiaan, kyllä tuo seisoi oikein nätisti, mutta liikkumisessa säntäsi heti juoksuun ja kaikkea mahdollista. Vieressä oleva palkintopöytäkin oli oikein mielenkiintoinen ja oli todellakin työ saada koira pysymään siitä erossa. Jotenkin kummasti saimme omassa kehässämme punaisen. Koska olimme viimeisten joukossa ilmoittautuneita isojen koirien luokkaan, meidän parikehässä olikin kolme koiraa. Omasta mielestäni olisimme ansainneet sinisen, sillä meidän kanssamme ollut dobermanni oli paljon parempi kuin Luksii, mutta kenties tuomari piti enemmän spanieleista.

No sitten jäimme tietysti punaisten kehään jossa kamala käyttäytyminen jatkui. Yleensä Lukas on noissa sinisten ja punaisten kehissä kuin mallikoira, mutta nyt kaikki oli ihan toisin: ryntäämistä ja kaikkea. Seisominen taas meni tosi hyvin mistä olin oikein positiivisesti yllättynyt. Kuitenkin, Lukas oli niin valloittava persoona, että eläin sai sellaisen tittelin kuin "tonttukoira." Tuomarit valitsivat kaikista omista arvosteltavistaan koirista tonttukoiran, ja isoista aikuisista ja pennuista, sitten meidän höppänä sai tuon tittelin. Palkinnoksi saimmekin sitten oikein kunnon jouluporsaan josta nyt on ollut iloa ihan tuosta lauantaista lähtien... Ihanaa oli sunnuntaina herätä tuohon porsaan vinguntaan. Hauskaa oli, kun toisen tuomarin valitsema tonttukoira olikin meidän kaveri Pepi-lappalainen.  Siinä sitten kaverukset pääsivät samaan tonttukuvaan "poseeraamaan."
taisi mennä vuoden tontujen tittelit ihan oikeisiin osoitteisiin. :)