Ihan muuten vain ajattelin jotain kirjoitella tänne, ettei tämä ihan turhana täällä loju.

Vuosi 2009 on lähtenyt ihan kohtuu hienosti käyntiin. Mitään erikoista ei ole liion tapahtunut. Mutta onhan tässä tullut uutta kameraa käytettyä. Tai pikemminkin opeteltu sen käyttöä. Kohtahan tuo alkaa sujua. Harmi vain kun tulee pimeä niin aikaisin niin ei kerkeä arkipäivisin kuvaamaan. Onneksi viikonloput on keksitty.

Viimeviikolla täällä kävi Jakkilan Jutta trimmaamassa Lukaksen. Johan tuli herrasta nätti poika! Itsekin opein jotain tuosta trimmaamisen ihmeellisestä maailmasta. Saa vähän itse opetella nyt enemmänkin trimmaamaan. Mikä welshin omistaja se sellanen on jos ei osaa trimmata? Ja saatiin vielä tosi hyviä vinkkejä esittämisessä ja opein taas lisää tuossakin asiassa, kiitos tosi paljon. : ) Ja viikon päästä meillä onkin sitte ryhmänäyttely Raahessa. Ehkä tuolta voikin toivoa jotain kun trimmi on kaunis ja Jutta esittää Lukaksen. Mukavaa nähdä myös Lukaksen velipuolikin tuolla.

Muuten meillä taitaa olla aika hiljaista. Tosin nyt olen keksinyt, että potkukelkka on varsin hyvä apuväline tuossa koiran lenkittämisessä. Ei muuta kun valjaat päälle ja koira kiinni kelkkaan niin saa tuokin vähän juosta ja kiskoakin. Lihaskuntoa tulee samalla. Kunto kasvaa niin koiralla kuin itselläni kun vauhtia on vähän enemmän kuin pelkkä kävelyvauhti. : )